GDPR - Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti FLOREŠ s.r.o., se sídlem Dlouhá 300, 763 21 Slavičín, IČ: 28319591, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 61047 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení

  • název společnosti

  • e-mail

  • telefonní číslo

  • adresa

 

  1. Jméno, příjmení, název společnosti, adresa, telefonní číslo a e-mail je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem vyřízení a zajišení dodání objednaného zboží. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let.

 

  1. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti FLOREŠ s.r.o., Dlouhá 300, 76321 Slavičín

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  1. Poskytovatel softwaru Sunlight systems s.r.o.

  2. Přepravní společnosti

  3. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,

  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

  • na přenositelnost údajů,

  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

Vyhledávání
Rychlý kontakt
E-mail: shop@outdoor-a-sport.cz
ICQ: 569-869-857
Tel.:
778 528 964
Na tel. jsme k dispozici
PO-PÁ v 9-17 hod
a v SO 10-12:30 hod.
Otevírací doba prodejny Slavičín:
PO-PÁ:
SO:      
10:00-12:30 / 14:00-17:00
10:00-12:30
Novinky na email
Doprava zboží levně

Doprava na SLOVENSKO
Doprava na SK
již od 59 Kč
Platby GoPay

 
Outdoor-a-sport.cz / Váš partner ve světě outdooru a sportu. Sunlight systems - e-shop Sun-shop 2.11.2